Rennova Oy – Vaasalainen
taloyhtiösaneerausten osaaja

Olemme rakennuskorjauksiin keskittyvä perheyritys, jolla on kattava osaaminen rakennusalan monipuolisiin projekteihin. Menestyksemme kulmakiviä ovat arvostettu insinööriosaaminen projektijohdossa, taitavat ja motinovoituneet työn toteuttajat sekä tiivis yhteistyö kumppaniverkostomme kanssa. Toteutamme paljon suuria projekteja taloyhtiöille, yksityisille yrityksille sekä julkiselle sektorille. Yksityisasiakkaita palvelemme erityisesti taloyhtiösaneerausten yhteydessä, mutta myös muissa korjaus- ja rakentamisasioissa.

Rennova on perustettu vuonna 2010 ja olemme rakentaneet yritystämme samoilla periaatteilla kuin toteutamme Vaasan alueen rakennuskannan kehittämistä – pala kerrallaan paremmaksi ja kestämään tulevaisuuden vaihtelevat olosuhteet ja tilanteet. Yrityksemme valittiin vuonna 2020 Financial Times-lehden arvostetulle ”1000 Eurooppalaista kasvuyritystä” listalle. Taloutemme on vahva ja kuulumme kasvaville yrityksille harvinaiseen AA+ Luottoluokkaan, lisäksi olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa sekä tilaajavastuu.fi rekisterissä.

Toimitusjohtajan terveiset:

Yrittäjäuraani on mahtunut monenlaisia vaiheita, mutta pääteemoina ovat aina pysyneet reiluus ja kohtuullisuus kaikessa sekä laadukas tekeminen aina kun palveluitamme on haluttu. Sen lisäksi että Rennova pyrkii aina vastaamaan asiakkaan odotuksiin, haluamme olla myös alan paras työpaikka Vaasassa. Olen toimitusjohtajana kiinnittänyt erityistä huomioita siihen, että jokaisella Rennovalaisella on hyvä olla työpaikallaan. Uskomme että tämä on heijastunut menestykseemme myös asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Pitkän linjan tavoitteemme on kasvaa tasaisesti vakavaraisena aluueellisena toimijana läpi tulevien vuosien. Itse kasvua tärkeämpää meille kuitenkin on toiminnan hallittavuus laadukkaan tekemisen kautta, jossa olemmekin onnistuneet mainiosti.

Maunu Ylimäki, TJ

Ota yhteyttä niin keskustellaan kuinka voisimme palvella projektissanne!