Rennova Ab – Vasabaserad expert på saneringar för bostadsbolag

Vi är ett familjeföretag specialiserat på byggnadsrenoveringar med omfattande kunnande inom byggbranschens mångsidiga projekt. Nyckelfaktorer för vår framgång inkluderar värdesatt ingenjörskunskap i projektledning, skickliga och motiverade yrkesmänniskor samt nära samarbete med vårt nätverk av partners. Vi genomför många stora projekt för bostadsbolag, privata företag och den offentliga sektorn. Vi betjänar privatkunder särskilt i samband med saneringar för bostadsbolag, men också i andra reparations- och byggfrågor.

Rennova grundades år 2010 och vi har byggt vårt företag på samma principer som vi genomför utvecklingen av byggnadsbeståndet i Vasaregionen – bit för bit bättre och för framtida hållbarhet i ändrade förhållanden och situationer. Vårt företag valdes med på Financial Times prestigefyllda lista ”1000 europeiska tillväxtföretag” år 2020. Vår ekonomi är stark och vi tillhör den sällsynta AA+ kreditklassen för växande företag, och dessutom är vi också med i det Pålitlig partner-programmet och i tilaajavastuu.fi-registret.

VD:ns hälsningar

Min entreprenörskarriär har haft många olika faser, men huvudtemat har alltid varit rättvisa och rimlighet i allt samt kvalitativt arbete varje gång våra tjänster har efterfrågats. Förutom att Rennova alltid strävar efter att uppfylla kundens förväntningar, vill vi också vara den bästa arbetsplatsen i branschen i Vasa. Som VD har jag lagt särskild vikt vid att varje Rennova-anställd trivs på sin arbetsplats. Vi tror att detta också har återspeglats i vår framgång med kunder och andra intressenter. Vårt långsiktiga mål är att växa stadigt som en solvent regional aktör genom de kommande åren. För oss är dock kontrollerad verksamhet genom kvalitativt arbete viktigare än själva tillväxten, där vi har lyckats mycket bra.

Maunu Ylimäki, VD

Kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan tjäna er i ert projekt!