Kolla in våra referenser

Rennova är ett starkt Vasabaserat familjeföretag specialiserat på byggnadssanering, som hanterar renoverings- och saneringstjänster med stor yrkesskicklighet för privatpersoner samt bostadsbolag och föreningar.

Egnahemshus basturumsrenovering och rörrenovering

I projektet totalrenoverades omklädningsrum, duschrum och bastu i beställarens bastu-utrymme. Det sömlösa genomförandet av projektet och det högkvalitativa slutresultatet planerades noggrant i samarbete med kunden.

Sanering av lägenhet i flervåningshus

Rennova genomförde en omfattande lägenhetsrenovering på en snabb tidtabell medan lägenheten stod tom. I projektet ingick att förnya ytorna på väggar och tak i hela

Renovering av frisörsalongen i Vasa yrkesskola

Rennova genomförde renoveringen av frisörsalongen i Vasa yrkesskola enligt en snäv tidsplan. I projektet renoverades frisörsalongen helt och hållet inifrån och ytterväggarna tätades.

Gårdsrenovering

Projektet innehöll flera förbättringar, såsom rivning av det gamla garaget och byggandet av ett nytt biltak med stålram, spetsmurad fasad och grönt tak.

VVS-renovering och restaurering av gårdsområdet

Fastighetens rörrenovering och restaurering av gården var ett omfattande projekt som krävde ett brett samarbete mellan många olika aktörer. Som huvudentreprenör ansvarade Rennova för arbetsledningen.