Bostadsförening, konkurrensutsätt din partner!

Bostadsförenings­saneringar och andra större byggnads­renoveringar

Våra anställda är utbildade renoverings- och saneringsproffs

Bostads­föreningar och organisationer

Vi har genomfört tiotals omfattande saneringsprojekt för bostadsföreningar, företag och offentliga organisationer i Vasaregionen. Vår starka ingenjörskunskap garanterar att även utmanande projekthelheter genomförs framgångsrikt.

VVS-renoveringar, fasad- och balkongrenoveringar, takrenoveringar, gårdsrenoveringar och trapphusrenoveringar är typiska projekt som vi ständigt arbetar med. Typiskt sett är projekten omfattande saneringsprojekt vars varaktighet varierar från en månad till sex månader.

Vi försöker ägna särskild uppmärksamhet åt att minimera boendebesvär med våra lämpliga metoder. Våra arbetsledande ingenjörer tar vid behov med sig vår mångsidiga erfarenhet av projektgenomförande för bostadsföreningar redan i projektets planeringsfas. Detta har ofta gynnat vår bostadsföreningkund, eftersom cirka 90% av projektets kostnader kan lösas med designlösningar.

Kontakta oss om det finns aktuella renoveringsbehov i er bostadsförening så går vi igenom hur vi kan hjälpa er!

Bostadsförening, konkurrensutsätt din partner!

I varje projekt strävar vi efter ett smidigt samarbete från början till slut. Det är viktigt för oss att allt arbete utförs enligt överenskommelse och att
både de boende i fastighetsbolaget och fastighetsförvaltarna är nöjda. Vi vill att du alltid ska kunna lita på att de projekt som beställts av oss genomförs bra

Maunu Ylimäki

Rennovas VD

Se våra referenser

Boka en gratis konsultation

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.