Har du badrumsrenovering i tankarna? Badrum i gamla hus uppfyller ofta inte moderna behov. Badrum byggdes tidigare så små som möjligt för att  spara kvadratmeter för andra ändamål.

En föregångare inom renoverings- och saneringstjänster

Rennova är ett starkt Vasabaserat familjeföretag specialiserat på byggnadssanering, som hanterar renoverings- och saneringstjänster med stor yrkesskicklighet för privatpersoner samt bostadsbolag och föreningar.

Bostadsförenings­saneringar och andra större byggnads­renoveringar

Pålitliga renoveringstjänster för fastighetsbolag! Vi är en viktig partner till många fastighetsbolag och fastighetsförvaltare och implementerar flexibelt mångsidiga tjänster för bostadsrättsföreningar och andra fastigheter, från små reparationer till omfattande renoveringar.

Utöver renoveringsarbeten har vi utfört otaliga lite mer krävande uppgifter relaterade till underhållsarbeten för bostadsbolag, såsom snöröjning, byte av flaggstänger, fönstertvättning på svåra ställen och golvrenovering i trapphus med speciella städmetoder.

Bostadsförening, konkurrensutsätt din partner!

Renovering och sanering

Rennova från Vasa sköter lägenhetsrenoveringar med expertis.

Kontakta oss vid renoverings- och saneringsbehov!

Vasabaserad expert på saneringar för bostadsbolag

Vi är ett familjeföretag specialiserat på byggnadsrenoveringar med omfattande kunnande inom byggbranschens mångsidiga projekt. Nyckelfaktorer för vår framgång inkluderar värdesatt ingenjörskunskap i projektledning, skickliga och motiverade yrkesmänniskor samt nära samarbete med vårt nätverk av partners. Vi genomför många stora projekt för bostadsbolag, privata företag och den offentliga sektorn. Vi betjänar privatkunder särskilt i samband med saneringar för bostadsbolag, men också i andra reparations- och byggfrågor.

Boka en gratis konsultation

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.