Ansaankatu 5, Vaasa

LVIS-saneeraus ja piha-alueen kunnostus

Kiinteistön putkiremontti ja pihan kunnostus oli mittava projekti, joka vaati laaja-alaista yhteistyötä monien eri toimijoiden kesken. Pääurakoitsijana Rennova vastasi työnjohdosta ja kaikkien projektin osien organisoinnista. Yhteistyö työntekijöiden, aliurakoitsijoiden, tilaajan ja suunnittelijoiden välillä oli tärkeässä roolissa projektin onnistumisessa.

Projektissa kiinteistön LVIS-järjestelmät saneerattiin perinteisellä menetelmällä ja samalla kaikki talon 16 märkätilaa uusittiin kokonaisuudessaan. Kylpyhuoneiden suunnittelu toteutettiin yhteistyössä Laattapisteen kanssa. Lisäksi taloyhtiön pihalle asennettiin suurkapasiteettiset Molok-jätesäiliöt, jotka ovat ekologinen ja käytännöllinen ratkaisu jätteiden keräämiseen. Asukkaiden käyttöön rakennettiin myös pyörävarasto sujuvoittamaan aktiivista arkea. Taloyhtiön ulkoalueita siistittiin ja karsittiin puustoa parantaen talopihan viihtyvyyttä.

Lopputuloksena oli kokonaisuutena toimivampi kiinteistö, jossa käytännössä kaikki talotekniikka on nyt päivitetty 2020-luvulle.